Photinia Red Robin 

Er zijn geen producten beschikbaar

Photinia Red Robin online kopen!

Omdat wij van De Plantenmeester groot fan zijn van de Photinia fraseri Red Robin, krijgt deze tuinplant extra aandacht. De Photinia uit ons assortiment zijn kwaliteitsplanten. Wij selecteren de beste Glansmispels die kleur en levendigheid brengen in uw tuin.

In pot gekweekte Photiniaplanten verpoten wij jaarlijks naar een nieuwe, grotere pot. Ook de Photinia Red Robin uit het land worden verplant, eens per 2 à 3 jaar, zodat het wortelgestel optimaal kan doorwortelen.
Onze Glansmispel wordt gedurende het hele jaar goed verzorgd en voorzien van voldoende water en voeding. Bovendien snoeien wij de struiken regelmatig, om hierdoor de compactheid en dichtheid van de struik te bevorderen. Bemesting krijgt de Photiniaplant eveneens regelmatig.
Op deze wijze zorgen wij ervoor dat onze planten stuk voor stuk sterk en gezond zijn, waardoor wij u een langere levensduur van de Photinia Red Robin kunnen garanderen.
Alle Photinia fraseri Red Robin die wij leveren, zijn compact en vol.

Wij kweken de struiken in allerlei maten, zodat wij een geschikte Glansmispel kunnen leveren voor zowel grote als kleinere tuinen. Kijk in onze webshop voor de gewenste grootte.
Heeft u vragen over onze Photinia fraseri Red Robin? Neem dan gerust contact met ons op via www.deplantenmeester.nl/contact.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de Photinia Red Robin planten?

Als u een Photinia Red Robin, welke regelrecht van het land komt, bestelt, kunt u deze van midden september tot ongeveer eind april inplanten. In pot gekweekte Glansmispels kunnen in principe het hele jaar door ingeplant worden. Inplanten tijdens extreme vorst of hitte of tijdens langdurige droogte raden wij ten zeerste af.

Lees meer

Hoe moet ik de Photinia Red Robin snoeien?

Een snoeibeurt wordt goed opgevangen door de Photinia Red Robin en zorgt ervoor dat de struik voller en gezonder wordt. Door te snoeien stopt de groei van de geknipte tak en creëert de tuinplant nieuwe scheuten. Regelmatige snoei bevordert deze ontwikkeling, waardoor de Photinia beter en meer vertakt. Wij raden u aan de Photinia in het vroege voorjaar te snoeien, het liefst aan het eind van de maand maart. Als de Glansmispel vorstschade heeft opgelopen, kunt de plant tot op het oude hout terugsnoeien.

Lees meer

Hoe moet ik de Photinia Red Robin bemesten?

De Photinia fraseri Red Robin is absoluut geen veeleisende struik wat betreft zijn standplaats en grondsoort. De Glansmispel kan in iedere normale, voedzame grond groeien. De struik groeit echter beter in een bodem die rijk is aan humus. Tuinplanten halen hun energie uit de bodem en meststof zorgt ervoor dat de bodem stukken voedzamer is.

Lees meer

Is de Photinia Red Robin een haagplant?

Ondanks dat de Glansmispel geregeld als solitaire plant wordt gebruikt en nog niet veel wordt gezien als haagplant, is de struik enorm geschikt om als afscheiding gebruikt te worden. De Photinia Red Robin kan namelijk zowel in zon als in halfschaduw staan en groeit in bijna iedere normale, voedzame bodem.

Lees meer

Bloeit de Photinia Red Robin?

In de maanden mei en juni staat de Photinia fraseri Red Robin in bloei. De struik loopt dan over met kleine, witte bloemen. Samen met de vuurrode uitlopers en donkergroene bladeren zorgen deze kleine bloempjes voor een verbluffend kleurenfeest in uw tuin. Het toverachtige tuinplaatje is compleet.

Lees meer

Recent bekeken

No products
Vergelijk 0