Taxus media Hillii 

Er zijn geen producten beschikbaar

Taxus media Hillii online kopen!

Alle Taxus media Hillii gekweekt op de kwekerijen van De Plantenmeester zijn allen afzonderlijk kwaliteitsplanten. Wij verkopen alleen de beste en mooiste Hillii-Taxussen die een prachtige aanvulling op uw tuin zijn.

De planten op onze kwekerijen worden gedurende het hele jaar regelmatig verzorgd. Onze Taxusconiferen, zowel in pot als van het land, worden ieder jaar bemest, gesnoeid en regelmatig met water besproeid. Daarnaast verpoten wij de Taxus media Hillii die in pot groeien elk jaar in een grotere, nieuwe pot, zodat de kluit zich optimaal kan ontwikkelen. Ook de kluitplanten in het land worden om de 2 à 3 jaar verpoot. Hierdoor bieden wij altijd gezonde, sterke coniferen.
Door onze zorgvuldige kweekwijze kunnen wij u een langere levensduur van de Taxus media Hillii bieden.

Heeft u vragen over de Taxus media Hillii of wilt u graag meer informatie? Neen dan gerust contact met ons op via www.deplantenmeester.nl/contact.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de Taxus media Hillii planten?

Taxus media Hillii die in het land gekweekt zijn, kunnen het beste in de periode van september tot eind april geplant worden. De Taxusconiferen die in pot gekweekt zijn, kunnen in principe het jaarrond ingeplant worden. Plant de Taxus echter niet tijdens extreme weersomstandigheden, zoals strenge vorst, extreme hitte of langdurige regen.

Lees meer

Hoe moet ik de Taxus media Hillii snoeien?

De Taxus media Hillii groeit langzaam tot een volle, dichtbegroeide conifeer.
Snoeien bevordert de vertakking van de Venijnboom. Dit komt omdat een plant altijd wil groeien. Als de groei aan het uiteinde van de geknipte tak wordt gestopt door de snoei dan vindt deze zich een nieuwe weg, wat zorgt voor nieuwe uitlopers. Dit zorgt ervoor dat de Taxus voller en dichter wordt.

Lees meer

Hoe moet ik de Taxus media Hillii bemesten?

Door de Taxus media Hillii te bemesten, bevordert u de groei van deze prachtige tuinplant.
Het beste kunt u de Hillii-Taxus bemesten in het voorjaar, bij voorkeur met een organische meststof. Dit is een langdurige meststof, waaraan uw Taxus het hele jaar voldoende voeding heeft.

Lees meer

Is de Taxus media Hillii een haagplant?

De Taxus media Hillii is zeer geschikt als haagplant, omdat de conifeer ontzettend snoeiverdraagzaam is en na een snoeibeurt dichtgroeit tot een volle, dichte haag. Tevens is de Taxus media Hillii winterhard, vorstbestendig, windresistent en niet veeleisend als het om zijn standplaats gaat. Naast bekende haagplanten als de Thujasoorten en Prunussen is de Taxus media Hillii een zeer gewilde haagplant.

Lees meer

Wanneer bloeit de Taxus media Hillii?

In het voorjaar, in de maanden april en mei, groeien er onopvallende, groene bloemen aan de Taxus media Hillii. Deze bloemen zijn nauwelijks te zien.
Aan de vrouwelijke variant van deze conifeer, de Taxus media Hicksii, groeien uit deze onopvallende vruchten in september kleine, rode bessen. In tegenstelling tot deze vrouwelijke variant heeft de mannelijke Taxus media Hillii geen knalrode bessen.

Lees meer

Recent bekeken

No products
Vergelijk 0