Laurier Novita  

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Laurier Novita online kopen!

Bij De Plantenmeester heeft kwaliteit van de plant de hoogste prioriteit. Onze kwekerijen leveren kwaliteitsplanten. Onze Laurieren zijn sterk en gezond.
Het hele jaar door verzorgen wij onze Prunussen intensief. We zorgen ervoor dat de Prunus Novita voldoende voeding en water krijgen. Daarnaast bemesten wij onze Laurier Novita ieder jaar.
Wij verpoten de Laurier in pot ieder jaar naar een grotere pot, om de wortel elk jaar goed te laten ontwikkelen. De Prunus Novita die in het land gekweekt worden, verplanten wij om de 2 à 3 jaar, zodat de kluit zich optimaal kan ontwikkelen en kan doorwortelen.
Bovendien snoeien wij alle struiken regelmatig, waardoor de groei aan het einde van een tak wordt gestopt en er nieuwe scheuten ontstaan. Het resultaat is dat de tuinplanten zich beter vertakken en sterker en voller worden. Zo leveren wij stuk voor stuk prachtige Laurieren, waarvan u jarenlang plezier heeft. Met onze verzorgingswijze garanderen wij u een langere levensduur van de Laurierplanten.

Wij leveren de Laurierkers Novita in allerlei maten, geschikt voor zowel grote als kleine tuinen. Zo kunnen wij u de juiste Laurier Novita leveren die perfect bij uw tuin past. Bekijk onze webshop voor het aanbod Prunus laurocerasus Novita.
Heeft u nog vragen over onze Prunus laurocerasus Novita? Neem gerust contact met ons op via www.deplantenmeester.nl/contact.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de Laurier Novita planten?

Een in pot gekweekte Laurier Novita kan het hele jaar door geplant worden. Wanneer uw Prunus in het land gekweekt is, dus met de kluit in het land groeit, kan hij van medio september tot eind april geplant worden. Plant de Prunus Novita niet op hete dagen, tijdens langdurige regenval of wanneer er strenge vorst is. Wij adviseren u de Prunus Novita een dag na levering in te planten. Als u hier niet toe in staat bent, zet de plant dan tijdelijk op een plek waar hij uit de wind staat, zodat de wortels niet uitdrogen.

Lees meer

Hoe moet ik de Laurier Novita snoeien?

De Prunus laurocerasus Novita is één van de sterkste Prunusplanten. Hij groeit ontzettend snel en is zeer snoeiverdraagzaam. Beide zijn bijzonder goede eigenschappen voor een typische haagplant. Het terugsnoeien van de Novita bevordert de groei van nieuwe scheuten. Snoeien remt de groei aan het einde van een tak, waardoor de struik nieuwe uitlopers creëert. Dit zorgt ervoor dat de struik beter vertakt, met als gevolg dat de tuinplant dichter wordt.

Lees meer

Hoe moet ik de Laurier Novita bemesten?

De Laurier Novita is in onderhoud een hele makkelijke plant, die niet veeleisend is wat betreft zijn standplaats. De Novita Prunus groeit goed in iedere voedzame grond, maar groeit het beste wanneer de bodem humusrijk. Een humusrijke bodem maakt de struik sterker en geeft het blad een diepere, donkerdere kleur. De bodem kunt u verbeteren door er een voedingstof als compost toe te voegen.

Lees meer

Is de Laurier Novita een haagplant?

Naast coniferenhagen worden ook Laurierhagen veel in tuinen toegepast. De Prunus laurocerasus Novita is een zeer geliefde haagplant; Prunushagen van de Novita worden zowel in strakke, elegante als in weelderige, landelijke tuinen gezien. De Laurier heeft grote bladeren, groeit ontzettend snel en verdraagt snoeien extreem goed. De Prunus Novita groeit dan ook in een korte tijd uit tot een dichtbegroeide haag, vanzelfsprekend een zeer gewaardeerde eigenschap van een haagplant.

Lees meer

Bloeit de Laurier Novita?

De Laurier Novita is een imposante struik die ieder seizoen levendigheid aan uw tuin toevoegt.
In mei, april en juni staat de Prunus Novita in bloei en draagt de blijvend groene tuinplant royale, volle, witte trossen met bloemen. Deze frisse, witte bloemen hebben een grootte van 8 tot 12 centimeter. De bloei van de Laurierkers Novita heeft een heerlijke geur en steekt prachtig af tegen het donkergroene, glanzende blad.

Lees meer

Recent bekeken

No products
Vergelijk 0