Laurier Rotundifolia  

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items

Laurier Rotundifolia online kopen!

De Prunus laurocerasus Rotundifolia uit het assortiment van de Plantenmeester zijn echte kwaliteitsplanten.
Wij verzorgen onze Rotundifolia tijdens het gehele groeiproces intensief en zorgen ervoor dat de struiken voldoende water en voeding krijgen. Ieder jaar worden de planten bemest en verplanten wij bijvoorbeeld de Prunus in pot naar een grotere pot, zodat de kluit zich optimaal kan ontwikkelen. Bovendien snoeien wij de Laurieren regelmatig, zodat wij alleen goed vertakte en sterke struiken leveren. Zo kunt u jarenlang plezier hebben van onze prachtige Laurier Rotundifolia.

Op onze kwekerijen kweken wij Prunussen in allerlei maten, zodat wij geschikte planten kunnen leveren voor zowel grote als kleine tuinen. Daarnaast is onze Laurier Rotundifolia zowel in pot als met kluit te verkrijgen.
Neem gerust een kijkje in onze webshop voor een grootte die perfect bij uw tuin past. Heeft u vragen over onze Prunus laurocerasus Rotundifolia? Neem dan gerust contact met ons op via www.deplantenmeester.nl/contact.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de Laurier Rotundifolia planten?

De Prunus Rotundifolia die met kluit in het land gekweekt zijn, kunnen van midden september tot circa eind april geplant worden. Een in pot gekweekte Prunussoort kan in principe het hele jaar door ingeplant worden. Let erop dat u de plant niet tijdens extreme vorst of hitte of tijdens langdurige natte perioden inplant.

Lees meer

Hoe moet ik de Laurier Rotundifolia snoeien?

De Prunus laurocerasus Rotundifolia is een hele sterke en ontzettend snelgroeiende Laurierkers, die bovendien zeer snoeiverdraagzaam is. Door de Laurier regelmatig te snoeien, wordt de structuur van de Laurierhaag dichter en voller. Door te snoeien, worden namelijk nieuwe scheuten gevormd, wat betekent dat de plant zich vertakt. Ook draagt dit bij aan een sterkere en meer vitale Prunusplant. Daarom adviseren wij om de Rotundifolia regelmatig te snoeien, het liefst 2 keer per jaar.

Lees meer

Hoe moet ik de Laurier Rotundifolia bemesten?

De Prunus laurocerasus Rotundifolia is in principe niet veeleisend wat betreft zijn standplaats. De Laurier kan in iedere normale, voedzame grond groeien, maar het beste gedijt de Prunus in humusrijke grond. Om de bodem te verbeteren, kunt u compost toevoegen. Ondanks zijn grote standplaatstolerantie is het belangrijk de struik af en toe te bemesten. Wij raden een organische meststof aan.

Lees meer

Is de Laurier Rotundifolia een haagplant?

Doordat de Laurier Rotundifolia het dikste en grootste blad van alle gangbare Lauriersoorten heeft, is hij zeer geliefd als haagplant. Een andere belangrijke meerwaarde is dat de Laurier Rotundifolia bladhoudend en wintergroen is, waardoor deze Laurierhaag altijd een mooie groene kleur geeft.

Lees meer

Bloeit de Laurier Rotundifolia?

In de maanden mei tot juni staat de Laurierkers Rotundifolia in bloei en draagt deze krachtige struik grote, prachtig witte pluimen met bloemen. Deze rechtopgaande bloemen zijn 5 tot 12 centimeter groot en hebben een heerlijke, sterke geur. De bloei van de Prunus Rotundifolia brengt kleur in uw tuin.
In augustus maken de pluimen plaats voor zwartrode, eivormige vruchten. Deze bessen zijn zeer geliefd bij allerlei soorten vogels.

Lees meer

Recent bekeken

No products
Vergelijk 0