Laurier Angustifolia  

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items

Laurier Angustifolia online kopen!

Doordat wij plezier in de tuin, waaronder het kunnen genieten van gezonde en kleurrijke planten, van belang vinden, zijn wij altijd op zoek naar de beste verzorging voor onze en uw planten. Ook de kleurrijke Portugese Laurieren van De Plantenmeester zijn allen afzonderlijk planten van zeer hoge kwaliteit.
Op onze kwekerijen verzorgen wij alle tuinplanten intensief. Dit betekent dat de struiken het hele jaar voldoende water en bemesting krijgen. Daarnaast wordt de Laurier ieder jaar gesnoeid, zodat de vertakking met nieuwe scheuten wordt gestimuleerd en de struiken voller en gezonder worden.

Wij kweken de lusitanica Angustifolia zowel in pot op het containerveld als met kluit op het land. In pot gekweekte struiken worden ieder jaar naar een nieuwe, grotere pot verplant. Hierdoor kan de wortel zich verder ontwikkelen. Laurieren die in het veld groeien worden om de 2 à 3 jaar verpoot. Zo kan de kluit zich optimaal ontwikkelen en zijn alle Laurieren die wij leveren van hoge kwaliteit.

Bovendien leveren wij de Laurierkers Angustifolia in verschillende groottes, zodat er altijd een plant van de ideale grootte beschikbaar is voor uw tuin, ongeacht of u een grote of kleine tuin heeft. Kijk op uw gemak rond in onze webshop.
Heeft u vragen over de Laurier lusitanica Angustifolia? Neem dan gerust contact met ons op via www.deplantenmeester.nl/contact.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de Laurier Angustifolia planten?

Planten, waaronder de Prunus lusitanica Angustifolia, die in pot gekweekt zijn, kunnen in principe het hele jaar door geplant worden. Een Laurier Angustifolia die met kluit uit het land komt, kan van midden september tot eind april worden gepoot. Tuinplanten inplanten tijdens extreme weersomstandigheden als hittegolven, langdurige regenval of strenge vorst raden wij ten zeerste af.

Lees meer

Hoe moet ik de Laurier Angustifolia snoeien?

De Laurier lusitanica Angustifolia verdraagt snoeien erg goed. Jaarlijks groeit deze Laurier zo’n 15 tot 30 centimeter. Door zijn geringe jaarlijkse groei is het voldoende om de Portugese Laurier één keer per jaar te snoeien. Als u een strakke volle Prunushaag wenst, snoeit u de struik jaarlijks tot de gewenste breedte en hoogte om de heg in model te houden.

Lees meer

Hoe moet ik de Laurier Angustifolia bemesten?

De Prunus lusitanica Angustifolia is standplaatstolerant. Dat betekent dat de Prunus in bijna alle bodemsoorten groeit. De Laurier gedijt het beste in een humusrijke bodem, een meer waterdoorlatende grondsoort. Ondanks zijn geringe eisen aan de grondsoort is het verstandig de struik in het voorjaar te bemesten. De plant wordt hierdoor sterker en gezonder.

Lees meer

Is de Laurier Angustifolia een haagplant?

De Portugese Laurier is niet de bekendste onder de Lauriersoorten, maar volgens ons toch zeker één van de meest kleurrijke en elegante. Een Prunushaag van de lusitanica Angustifolia is gedurende het hele jaar een hele levendige en chique afscheiding. De Laurier Angustifolia is namelijk een winterharde struik die jaarrond groen is, in het voorjaar lichtgroen van de nieuwe scheuten en in het najaar donkergroen.

Lees meer

Bloeit de Laurier Angustifolia?

De Portugese Laurier Angustifolia is een aanwinst voor iedere tuin, die gedurende elk seizoen voor prachtige verrassingen zorgt. Deze Laurierkers is een eyecatcher in de tuin. Aan het begin van de meimaand komen er kleine bloemknoppen aan de Laurier lusitanica Angustifolia. Deze knoppen groeien uiteindelijk uit tot lange, elegante bloemtrossen met kleine, witte bloempjes.

Lees meer

Recent bekeken

No products
Vergelijk 0