Hulst Blue Prince  

Er zijn geen producten beschikbaar

Hulst Blue Prince online kopen!


De Hulst Blue Prince die gekweekt zijn op de kwekerijen van De Plantenmeester zijn planten van hoge kwaliteit.

Gedurende het gehele groeiproces wordt de Hulst Blue Prince intensief verzorgd. Wij zorgen ervoor dat de struiken voldoende water en voeding krijgen. In de droge zomermaanden besproeien wij de Blauwe Hulst intensief. Bemesting krijgt de tuinplant minstens 1 keer per jaar. Daarnaast snoeien wij de struiken regelmatig, zodat alle planten die wij leveren vol, vitaal en goed vertakt zijn.

Omdat verplanten door de Hulstplant niet gewaardeerd wordt, steken we de kluit vaan de Ilex om de 2 à 3 jaar enkel los. De in pot gekweekte planten krijgen wel elk jaar een nieuwe, grotere pot, waardoor we de ontwikkeling van de wortels bevorderen.

Doordat wij voortdurend aandacht schenken aan de kwaliteit en de bijbehorende ontwikkeling van de plant, leveren wij gezonde en goed vertakte, kleurrijke planten met een sterk wortelgestel. Zo heeft u jarenlang plezier van de elegante Hulst Blue Prince.

Wij kweken Ilex meserveae planten in allerlei groottes en maten, zodat wij altijd een geschikte Hulst kunnen leveren voor zowel grote als kleine tuinen. Bovendien leveren wij onze Hulst zowel in pot als met net om de kluit. Kijk gerust in onze webshop voor het ideale model voor uw tuin.
Heeft u vragen over de Ilex meserveae Blue Prince? Neem dan contact op via www.deplantenmeester.nl/contact.

Veel gestelde vragen

Hoe moet ik de Hulst Blue Prince planten?

Wij adviseren u de Ilex meserveae Blue Prince een dag na leveren te planten. Mocht u daar niet tot toe in staat zijn, zet de struik dan op een windbeschutte plek. Hierdoor voorkomt u uitdroging van de wortels. Wacht niet langer dan 3 tot 4 dagen met het inplanten van de Hulst, tuinplanten kunnen niet te lang zonder water en voeding.

Lees meer

Hoe moet ik de Hulst Blue Prince snoeien?

De Hulst Blue Prince verdraagt snoeien zeer goed. Als u de Hulst iets te rigoureus heeft gesnoeid, is er geen reden tot paniek. De Hulstplant groeit na verloop van een aantal jaren weer volledig uit.

Lees meer

Hoe moet ik de Hulst Blue Prince bemesten?

In principe groeit de Ilex meserveae Blue Prince in iedere normale, voedzame bodem. De struik groeit echter beter wanneer hij af en toe bemesting krijgt. Omdat de Hulst Blue Prince van een humusrijke bodem houdt, raden wij u aan de meststof hierop af te stemmen. Het beste kunt u een organische meststof als compost of koemestkorrels gebruiken. Een positieve eigenschap van een organische bemesting is dat het een langdurige werkende samenstelling heeft. Vaak is een eenmalige bemesting per jaar voldoende.

Lees meer

Is de Hulst Blue Prince een haagplant?

Naast de bekende Coniferen- en Laurierhagen is de Hulsthaag een gewilde haagsoort en een prachtige tot toverachtige invulling van een erfafscheiding.

De Ilex meserveae Blue Prince is een geliefde haagplant om als afscheiding te gebruiken. Door zijn geringe hoogte tot circa 2 meter is de haagplant zeer gewild in vooral kleine tuinen of voortuinen van een huis.

Lees meer

Hoe bloeit de Hulst Blue Prince?

De Hulst Blue Prince staat in de maanden mei en juni in bloei. Er groeien dan kleine witgele bloemen aan de Ilex meserveae Blue Prince, maar door de dichte struikstructuur vallen deze kleine bloemen niet op. De kenmerkende talrijke rode bessen van de Hulst komt bij de Blue Prince Hulst niet voor. Deze Ilex is namelijk de mannelijke variant en kent deze najaarsbloei dus niet.

Lees meer

Recent bekeken

No products
Vergelijk 0